maanantai 16. syyskuuta 2013

Ovulaatio

Viime päivinä olen oppinut, mitä tarkoittaa, kun ovulaation yhdeksi oireeksi mainitaan kiihottunut olo. Mä olen viimeiset kuusi vuotta syönyt e-pillereitä, joiden ehkäisytoimintaperiaate on nimenomaan ovulaation estäminen. Pääsin viimein pillereistä eroon, ja mulle aukeni uusi elämä. 

Ensin tunsin suuria mielialanvaihteluja; saman päivän aikana olin aidosti innostunut tulevista elämän haasteistani, ja pian jo itkin epävarmuuttani ja surkeaa oloani. Oli helpottavaa tietää, että oireet todella johtuivat ovulaatiosta, enkä ollut masentumassa tai ollut oikeasti tyytymätön elämääni. Hessulta tämä(kin) oireiluni vaatii suurta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, ja hän kyllä tietää ettei minua kannata näinä päivinä ottaa tosissaan. Hessun mielestä naiset ovat todella kiehtovia paketteja, kun heillä on kaikenmaailman vaiheita kuukaudenajasta riippuen... 

Minun ovulaation oireet eivät todellakaan rajoitu pelkästään mielenvaihteluihin. Kun nämä päättyy, alkaa mun kiima-aika. Kun mä herään, mä mietin seksiä. Kun menen nukkumaan, mietin seksiä. Seksiä tauotta, seksiä seksiä seksiä. Seksiä lähes kyllästymiseen asti. Bussimatkan ajan mietin suihinottamista; miltä kova, suonikas ja lämmin kyrpä tuntuu upottaa suuhun ja miten ihana ääni sen imemisestä kuuluu. 

Viime päivät mä olen ollut niin sanotusti aina valmis. Vain pari märkää suudelmaa ja mä valun. On tuntunut mahtavalta pystyä spontaaniin seksiin ilman liukuvoiteen apua (kyllähän kulli sisään saadaan ilman liukkariakin, mutta sen seurauksena voi joutua olemaan ainakin seuraavan päivän ilman) niin, että kun Hessu kävelee nurkan takaa kalu pystyssä mua kohti, mä voin vaan pyllistää tietäen, että ei tarvitse lämmitellä, suoraan sisään vaan. Ah! 

Voisi kuvitella, että olotila on melko mahtava. Niin se onkin, ainakin niin kauan kun seksin ajatteleminen tai panettava olotila ei kyllästytä, ja ei tarvitse keskittyä mihinkään tärkeään. Ei minusta nyt olisi kokouksissa istumaan tai tekemään loppuelämäni kulkua määrittelevää kirjallista koetta. Niin kauan kun ajatustenlukukonetta ei ole keksitty, mä pystyn käymään töissä ihan normaalisti myös ovulaationi aikana ;) 
Olotila on ihan kiva myös siihen asti, kunnes Hessu ei jaksa tyydyttää mua (tätä en kyllä uskois ihan heti tapahtuvan) ja oma käsi ei riitä. Mun ovulaatiopanetus ei nimittäin lopu siihen, että saan kaksi orgasmia viiden minuutin sisällä. Tyydytys vaatii riittävän pitkän ja kiihkeän (ei mitään lempeää rakastelua) panosession, tai jos munaa ei ole tarjolla, kaikista kiihottavimman fantasian ajattelua ja runkkaamista pitkän ja monipuolisen kaavan mukaan. Porno vois myös auttaa. 

Meillä oli pitkä ja kiihkeä panosessio noin neljä tuntia sitten. Sen jälkeen tunsin oloni tyydytetyksi enkä janonnut heti lisää. No, nyt voisin jo ottaa uusinnan. Taidan kuitenkin säästellä Hessua huomiselle, silloin tarve voi olla vielä suurempi...
  
Onni on, että naisilla ei ole kullia. Voi ihan rauhassa haaveilla salaisista asioista missä ja milloin tahansa ilman, että kukaan huomaa mitään. ;)

- Satu


Mitähän tästä vielä tulee, jos e-pillereistä päästyään Satun libido on vasta normalisoitumassa sen sijaan, että kyse olisi vain ovulaatiosta! Meillä kun ei osata rakastella "lyhyen kaavan mukaan", vaan yleensä aina jossain tuntuu jotain seuraavana päivänä. En kuitenkaan valita :) Satu on upea nainen ja seksi hänen kanssaan poikkeaa jatkuvasti uusille poluille ja tutkimattomille alueille. Ollen kuitenkin luotettavan ja tutun kumppanin kanssa aina turvallista.

Viimeaikaisiin aktiviteetteihin on kuulunut mm. spontaani vaihto ykkösestä kakkoseen. Aikaisemmin anaaliyhdyntä on vaatinut pitkiä ja huolellisia valmisteluja (puhumattakaan epäonnistuneita yrityksiä), mutta Satun omien sanojensa mukaan tämä oli "niin kiimassa", että hupskeikkaa sinne meni. Meillä ei epäröidä vaihtaa tässä leikissä rooleja, mutta siitä ja meidän leluarsenaalista ehkä joku toinen kerta.

Onni on, että miehillä on kulli. Varsinkin, kun kumppani saa valtavat kiksit sen imemisestä. ;)

- Hessu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti