sunnuntai 24. marraskuuta 2013

5 päivää seksiä

Päätimme viikko sitten kokeilla, miltä tuntuisi harrastaa seksiä seitsemänä peräkkäisenä päivänä. Aikaisemmassa postauksessa on pienet yhteenvedot kolmesta ensimmäisestä päivästä, perjantaista, lauantaista ja sunnuntaista. Tässä on tarinat loppuviikon seksikerroistamme. Onnistuimmeko me projektissa?

Maanantainen seksimme alkoi sillä, että annoin Hessulle perusteellisesti suuseksiä. Hän olisi kovin halunnut tehdä samoin minulle, mutta itse halusin jo munaa sisääni. Nousin ratsaille ja siinä menikin jonkin aikaa, ennen kuin Hessu halusi määrätä tahdin, asetti minut kontalleni ja pani takaapäin. 

Tiistaina olin myöhään töissä. Kun pääsin viimein kotiin, seksi oli viimeinen asia mitä olisin halunnut tehdä. Uskollisena kokeilullemme löysin itseni kuitenkin pian Hessun kulli suussani ja toivoin, että saisin edes hieman "juonesta kiinni". Lämpenin todella hitaasti ja oikeastaan vasta Hessun orgasmin aikoihin seksi alkoi tuntua siltä kuin pitääkin. Harmi! 

Keskiviikko. Ei seksiä! Iltavuoron ja ylitöiden jälkeen raahauduin kotiin ja nukahdin sohvalle. Sanoin kyllä Hessulle olevani avoin kaikelle, mutta hän kieltäytyi panemasta nukkuvaa naista. 

Torstai. Ei seksiä! Olin jälleen iltavuoron takia äärimmäisen väsynyt ja menin suoraan nukkumaan kotiin päästyäni. Hessu olisi kyllä ollut valmis toimintaan.

Ei onnistuttu harrastamaan seksiä viikon jokaisena päivänä, aika huonosti! 
Valitsimme luultavasti tälle projektille hieman väärän ajankohdan. Parempi olisi ollut esimerkiksi yhteinen lomaviikko. Nyt meidän menot meni aika pahasti ristiin. Jälkeenpäin ajateltuna me oltais voitu suunnitella seuraavan päivän seksikerta hieman paremmin, kun aikataulut on kuitenkin jo etukäteen tiedossa. Keskiviikkona sen olisi voinut hoitaa aamulla, jolloin sammumiseni illalla ei olisi pilannut koko juttua. 

Joka tapauksessa tämä oli mielenkiintoinen projekti. Itse huomasin, että mietin työpäivänkin aikana tulevaa seksiä Hessun kanssa, mikä oli todella mukavaa.  

Viimeaikoina olemme olleet molemmat jotenkin tavallista kiireisempiä. Kokeilua aikaisempi viikko oli mennyt kokonaan vailla seksiä ja silloin havaitsin olevani todella kireä ja ärsyyntynyt. En Satulle, vaan yleisesti ruuhkissa ja väenpaljoudessa. Mutta kun seksiä alkoikin olla joka päivä, kuin alkuaikoina konsanaan, olin todella hyvällä tuulella suurimman osan viikkoa, eikä yksi kerta päivässä olisi millään riittänyt vauhtiin päästyämme.

En osaa sanoa, vaikuttiko tämä 5 päivää seksiä meihin ja meidän seksiin jotenkin, tuskinpa, se olisi varmaan vaatinut sen 7 kertaa, mutta voi tämä toimia pariskunnilla, joilla seksiä ei ole tai sitä on todella harvoin. Kokeilu oli kuitenkin mielenkiintoinen ja me saimme monta kertaa hyvät naurut, kun toinen ehdotti päivän seksiin ryhtymistä. "Onko pakko?" "On!"

Minun mielestäni taas vajaallakin viikolla oli selkeitä positiivisia vaikutuksia. Mielialan nousun myötä myös muunlaista läheisyyttä meillä on enemmän aina runsaan seksin harrastamisen ohessa, halailua, suutelemista ja kaikenlaista hyväilyä. Jos pitäisi valita, minulle Seksiä viikon jokaisena päivänä sopisi paljon paremmin, kuin seksiä vain viikonloppuisin.

-Satu & Hessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti