torstai 14. marraskuuta 2013

Panettaako aamutuimaan?

Törmäsin Iltalehden nettisivuja plärätessäni tutkimukseen, jonka mukaan 53 prosenttia kyselyyn osallistuneista (7455kpl) haluaa aamulla mielummin kahvia kuin seksiä. 


"Kyselytutkimuksen vastaajista 53 prosenttia toivoi aamutuimaan kahvia mielummin kuin rakastelua."

"Yhdysvalloista, Dubaista, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta ja Intiasta olevista vastaajista peräti 78 prosenttia luopuisi vuodeksi alkoholista, sosiaalisesta mediasta ja jopa seksistä ennemmin kuin aamukahvistaan." 

Harmikseni jutussa ei paljastettu, olivatko vastaajat naisia vai miehiä ja minkä ikäisiä he olivat.

Oikeastaan tutkimustulos ei yllättänyt minua lainkaan. 
Kuka nyt oikeasti ehtii harrastamaan aamulla seksiä? 
(yleistys): Aikuinen ihminen käy noin viitenä päivänä viikossa töissä. Vain harvalla on joustavat työajat, jolloin herääminen tiettyyn kellonaikaan ei ole ihan välttämätöntä. Tuskin kovinkaan moni viitsii laittaa herätyskellon soimaan viittätoista minuuttia aikaisemmin vain, jos nyt aamulla sattuisi tekemään seksiä mieli... ja jos tekee mieli, pitää toivoa, että puoliso on samoilla fiiliksillä.
Entäs pariskunnat, joilla on pieniä lapsia. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, että seksi ei ole aamulla ensimmäisenä mielessä, kun muutama nälkäinen suu odottaa ruokkimista. 
Sillä sekunnilla, kun herätyskello pärähtää soimaan, seksi on oikeasti viimeisenä asiana mielessä. Okei, jos olen nähnyt eroottista unta, se voi olla ensimmäinenkin asia ;) Yleensä kuitenkin viimeinen. Ei vaan tee mieli. Illalla on tullut valvottua, päivän velvollisuudet odottavat ja nälkä kurnii vatsassa. Välillä meillä on aamupalan ja aamukahvin jälkeistä seksiä, kuten Aamuseksiä-kirjoituksesta voi lukea. Kuitenkin sellaiset seksikerrat, joissa emme nouse edes sängystä ylös vaan siirrymme suoraan itse asiaan, ovat laskettavissa yhden käden sormilla. Ja nekin ovat tapahtuneet päivinä, jolloin ei ole kiire lähteä minnekään. Ei vaan ole meidän juttu! 

Vai onkohan tämäkin vain tottumiskysymys. Voihan olla, että päivä lähtee ihan eri tavalla käyntiin orgasmin ansiosta. Parin viikon mittainen kokeilu voisi olla paikallaan; seksiä vain aamuisin! 

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti