tiistai 26. marraskuuta 2013

I just want a quickie!

Maratonseksi on ihanaa, mutta vähintään yhtä kivaa on panna pikaisesti. Mun mielestä pikapanojen taika on siinä, että usein seksi on sillä hetkellä kiellettyä tai jollain tapaa vaarallista, "ei meidän kyllä pitäisi, mutta..." -tyylisesti. 
Kun asutaan kahdestaan ei kiinnijäämisvaara-tilanteita juurikaan tule, paitsi jos on vieraita käymässä. Niinpä pikapanoihin ei valitettavasti tule tuota vaarallisuuden tunnetta ilman mielikuvitusta. Kiinnijäämisen tunne saadaan kuitenkin helposti siirtymällä turvallisesta toteuttamispaikasta ihmisten ilmoille, jos sitä kaipaa.
Voisin kuvitella, että lapsiperheissä pikapanot voivat olla se tavallisin tapa harrastaa seksiä. Lasten päiväunien tai lastenohjelmien aikaan on hyvin aikaa pienelle "kielletylle" toiminnalle, kun yökin on käytettävä tehokkaasti nukkumiseen, jotta jaksaa taas aamun tullen pyörittää vilkasta kotiarkea. Perusteellisille esileikeille ja maratonseksille on aikaa, kun lapset ovat yökylässä tai kasvavat riittävän isoiksi, etteivät tarvitse vahtimista koko aikaa.  
Nimensä mukaisesti pikapanot toteutetaan juurikin silloin, kun ei olisi aikaa seksille, mutta panettaa. Me on joskus myöhästytty juhlista, kun lähtökiireessä olemme innostuneet toisistamme vähän liikaa. Olemme myös kesken juhlien karanneet takavasemmalle hieman "rentoutumaan", mutta vain nopeasti, ettei kukaan vaan huomaa meidän puuttumista. Mielestäni kuitenkin ihan liian harvoin tulee näitä piristyspanoja harrastettua.
Naisen näkökulmasta pikapanoissa on yksi suuri tekijä, minkä vuoksi nainen joko pitää tai ei pidä nopeasta toiminnasta: esileikin puute. Hitaasti lämpenevä ei ensinnäkään kostu sillä hetkellä, kun mies painaa hänet seinää vasten ja repii housut jalasta ajatuksen mukaanehtimisestä puhumattakaan. Tämä voi olla ongelma: kun mies alkaa jo olla lähellä orgasmiaan, naisen mieli ehtii vasta mukaan toimintaan, eli juuri kun alkaa tuntua hyvältä homma on jo ohi.
Itse en ole maailman nopein kostuja, mutta nopea toiminta ja miehen rajut otteet saavat usein itseni todella kiimaiseksi, joten pientä kuivuutta ei siinä tohinassa edes huomaa. Lisäksi en ujostele käyttää liukuvoiteita! 

Nopeasti kostuva nainen taas voi rakastaa esileikitöntä seksiä juurikin sen takia, että ei koe tarvitsevansa ylimääräistä lämmittelyä. Itse ainakin kostun melko reilusti jos esileikki on vähänkin perusteellisempaa, joten voin kuvitella että naisella, joka muutenkin kostuu nopeasti, esileikki voi tehdä seksistä vähän liiankin vetistä...
Tiedän myös, että on naisia, jotka eivät yksinkertaisesti pidä liian pitkistä seksisessioista. Heille kymmenen minuuttia riittää, ja sitten menee pelkäksi jyystämiseksi. Mun näkemyksen mukaan he harrastavat siis pelkästään pikapanoja.
Meitä on siis todellakin moneen lähtöön! 
Itse tykkään liittää pikaisiin panoihin vaatteet mukaan, siis niin, ettei nainen esimerkiksi riisu paitaansa vaan avaa napit. Samoin hame vain nostetaan ylös eikä riisuta kokonaan. Mies voi poistaa paitansa, mutta housuja lasketaan vain sen verran, mikä on välttämätöntä. Tämä mieltymys liittyy luultavasti ajatukseen, että kiima on niin eläimellistä ettei edes vaatteita ehdi ottaa pois. 
Pikapanoissa rajut otteet ovat myös plussaa ja silloin pidän erityisen paljon siitä, että mies tietää selvästi mitä hän haluaa. Hän asettaa mut haluamaansa asentoon, laittaa sisään kyselemättä, läpsii tai puristelee mua oman halunsa mukaan. Saa kohdella kovakouraisesti. Tässä kohtaa on muistutettava, että tällaisia "saat kohdella kovakouraisesti" -tilanteita varten on hyvä olla kuitenkin etukäteen yhteisesti sovittu turvasana, jos meno yltyykin liian epämukavaksi.
Ominaista pikapanoille on mun mielestä myös niiden toteuttamispaikka. Kun aikaa on kymmenen minuuttia ja päätetään panna, sänky on varmasti viimeisenä paikkana molempien mielessä. Seinää vasten seisaaltaan, keittiön pöydällä, lattialla, jotakin tasoa vasten. Paikat, joissa ei muuten tulisi ikinä mieleenkään harrastaa seksiä, kuten kumppanin työpaikka. Siellä jos missä kiinnijäämisen riski on suuri, mikä lisää jännitystä ja koko tapahtuman ainutkertaisuutta; jos seksistä työpaikalla jää kiinni, ei varmasti tule saamaan pääntaputuksia! Tämän ansiosta pano työpaikalla on luultavasti erityisen PIKA. 


Muistattehan myös, ettei paneminen ole ainoa asia, minkä voi tehdä pikapikaa. Jos itsellä ei tee mieli, voi silti antaa toiselle oikein kivan hetken. 
Suuhoito miehelle hiljaisella kadulla tai orgasmi naiselle vaatekaupan sovituskopissa voi olla todella piristävä kokemus molemmille. Tilanteen jännittävyyden ja erikoisuuden vuoksi orgasmi ei varmasti anna odotella itseään liian pitkään! 

-Satu

ps. Mun mielestä jokainen voi itse määritellä, minkä mittainen pikapano on. Jos yleensä panee puoli tuntia, voi vartti tuntua pikapanolta. Jos taas normaalisti pano kestää kymmenen minuuttia, pikapano on ehkä muutaman minuutin luokkaa? Mä itse koen, että pikapano kestää maksimissaan 10-15 minuuttia. Mitä mieltä muut on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti