torstai 7. marraskuuta 2013

Cuissade

"Cuissade on seksiasento, jossa mies työntyy naiseen puoliksi takaapäin; nainen kääntää selkänsä miehelle, ja miehen asettuessa naiseen naisen toinen jalka on miehen jalkojen välissä ja toinen enemmän tai vähemmän yläviistossa." (Rakastamisen nautinto) 

Asennossa nainen siis kääntyy puoliksi kyljelleen ja nostaa toisen jalkansa ylös. Erittäin yksinkertainen asento käytännössä, mutta vaikea selittää! Kuvan nähtyään monikin varmaan ajattelee "ai tuo", eli melko tuttu asento. Miksihän sillä on noin eksoottinen nimi?



kuva

Me tykätään tästä asennosta kovastikin. Tämä voi olla todella kovan ja kiihkeän panemisen asento, mutta myös "lähetyssaarnaajan korvike", eli sopii myös romanttisempaan rakasteluun. Jos tykkää katsekontaktista, tässä siltä ei oikein voi välttyä. Cuissadessa mies pääsee työntymään ihan pohjaan saakka. Tästä asennosta nainen pääsee myös stimuloimaan klitoristaan erittäin helposti. 

Jos nainen ei jaksa tai halua pitää toista jalkaansa ilmassa, sen voi laskea myös alas. Eron takaapäin-asentoon tekee silloin se, että nainen on edelleen kyljellään.


Ja ei kun kokeilemaan! 


-Satu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti