sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Seksi julkisella paikalla

Varmasti aika moni on harrastanut seksiä julkisella paikalla. Kuka myöntää? 
No, me ollaan.
Kyseessä oli yleinen uimaranta, ja kun me satuttiin olemaan ainoat ihmiset siellä, päädyttiin pitämään vähän hauskaa. Kun lopeteltiin ja juostiin veteen peseytymään, huomattiin hieman kauempana muita ihmisiä. Iik, ne näki meidät vähintään alasti siellä vedessä, toivottavasti ei mitä me hetki sitten tehtiin...
Tämä pieni vastoinkäyminen ei meitä haitannut, vaan pian oltiin jälleen samalla uimarannalla ja kas, ei ketään muita! Tällä kertaa rantaviivaa pitkin soutanut vene häiritsi hieman keskittymistä, muuten kyllä oli kivaa! 
Mikä julkisessa paneskelussa miellyttää? 
Seikkailunhaku? Kiinnijäämisen pelko? Uusi kokemus? Ehkä syynä on vaan seksinhimo yhdistettynä itsehillinnän puutteeseen. 

Mä olen meistä kahdesta se, joka huolehtii enemmän, että kuuleeko joku tai näkeekö joku. Valitettavasti se vaikeuttaa myös omaa nauttimistani, ja ehkäpä tämän takia en itse juurikaan ehdottele seksiä julkisilla paikoilla, kuten en oman äänekkyyteni vuoksi myöskään sukulaisissa, jos tiedän että seinät on ohuet ja seinän takana nukkuu joku. 

Olen kuitenkin melkoisen yllytyshullu, joten olen päätynyt panemaan uimarannalla ja autossa. Nämä kerrat ovat kyllä jääneet mieleen, eivät niinkään tajunnanräjäyttävän seksin, vaan erikoisen kokemuksen ansiosta. Omalla kohdallani syynä julkisella paikalla sekstailulle on siis seikkailunhaku ja uuden kokemuksen saaminen. 
Kuten jo mainittu, autossa on tullut paneskeltua. Liikkuva auto on tosin kokeilematta, Hessu sen sijaan on saanut suihinoton ollessaan itse kuskina. Meillä oli kerran tilaisuus harrastaa seksiä junassa, sillä matkasimme kahden hengen makuuhytissä, mutta olimme aivan liian väsyneitä jaksaaksemme tehdä mitään. Laivassa emme ole koskaan olleet yhtä aikaa, mutta tämä asia korjautunee pian. 
Ajatuksiamme kymppikerhosta on tullut hieman avattua jo täällä (neljäs kysymys), mutta ei varmaan haittaa kerrata. Kumpikaan meistä ei siis ole saanut tilaisuutta harrastaa seksiä lentokoneessa. Kuten sanoin, tuo "arvostettu kerho" ei minua niin paljon huokuttele, että vain siihen pääsemisen takia menisin panemaan luultavasti maailman epämukavimmin lentokoneen vessaan. 
Kuitenkin, jos olisi sellainen tilanne, että kahdestaan vessaan livahtaminen onnistuisi ilman, että muut matkustajat näkisi sen ja ketään ei haittaisi, vaikka vessareissu kestäisi yli viisi minuuttia (eli toisin sanoen, kaikki nukkuisivat), miksipä ei, jos panettaisi. 
Kuten Hessukin totesi, yksityiskoneessa kukaan pariskunta ei varmasti matkustaisi ilman, että välillä tehtäis jotain muutakin kuin istuttaisiin nätisti. 

Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia lentokoneseksistä, onko tullut kokeiltua? 

Onko kokemuksia seksistä julkisilla paikoilla? 

-Satu 

1 kommentti:

  1. Lämmin muisto nuoruudesta on kkunat huurustuttava akti auton takapenkillä. Juuri orkut tulossa kun viereen kaartaa poliisiauto.... :)

    VastaaPoista