sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Blowjob


Mun lempiharrastus. Tykkään suihinottamisesta niin paljon, etten edes saa tehdä sitä niin usein kuin mieli tekisi. Hessu taitaa tässä mielessä olla onnellisessa asemassa, voin nimittäin hyvin uskoa (ja ymmärränkin sen), etteivät kaikki naiset halua tai pysty tekemään sitä kovin usein, tai ollenkaan. Syitä siihen voi luonnollisesti olla monia. Joku on joutunut tekemään sitä vastoin tahtoaan, jollakin innokas mies on työntynyt liian syvälle kurkkuun. Myös epäpuhtaan peniksen imeminen voi olla niin järisyttävä kokemus, ettei tee mieli kokeilla ihan heti uudestaan. 

Onhan se aika luonnoton toimenpide siinä mielessä, että aika nopeesti kaula ja niskat väsyy, leuat väsyy, imulihakset väsyy ja jopa kieli väsyy, jos sitä käyttää apurina. Ei ne lihakset ole tottunut tekemään sellaista normaalisti. Senpä takia täytyykin opetella ja harjoitella pikku hiljaa. 


Niille naisille, joiden mielestä suihinotto on yksinkertaisesti epämukavaa tai epämiellyttävää, neuvoisin menemään juuri niissä rajoissa, mitkä itselle tuntuu hyvältä. Jos jo peniksen suuhun ottaminen yököttää, ei ymmärrettävästi voi heti tarjota miehelle puolen tunnin kestävää suuhoitoa. Jos kuitenkin monen miehen rakastaman mielihyvän tuottaminen omalle miehelle kiinnostaa, suosittelisin opettelemaan pikku hiljaa. Miehen täytyy tietenkin huolehtia siitä, että vehje on puhdas, ja karvatonta penistä on hieman mukavampi käsitellä kuin sen vastakohtaa. Opettelun voi aloittaa esimerkiksi sillä, että nuolee peniksen vartta ja terskaa, tai antaa suukkoja. Pyörittelee kieltään peniksen päässä ja opettelee tutustumaan sen makuun. Jos tuntuu vaikealta se, että mies katselee "kun et osaa", käske hänen pitää silmät kiinni. Jos hän kurkistelee siitä huolimatta (minkä hän luultavasti tekee vain, koska oman kullin imemisen näkeminen on kuulemma melko kiihottava), heitä pyyhe hänen kasvojensa peitoksi! 

Imemisen voi aloittaa sillä, että imee vain ihan peniksen kärkeä, terskaa. Imun ei tarvitse olla posket lommoilla -tyylistä, vaan ihan pientä kokeilua vain. Omissa rajoissa. 
Kannattaa unohtaa ainakin alkuvaiheessa se, mistä uskot miehen pitävän. Tee just sitä, mistä pidät itse! Jos koet syvälle työntämisen vastenmielisenä, älä tee sitä. Keskity nuolemaan tai tekemään sellaista, mitä et koe vastenmielisenä. 
Vähän kerralla ja niissä rajoissa, mikä itselle tuntuu hyvältä. Ensi kerralla voi kokeilla aina vähän enemmän, laittaa vähän syvämmälle, imeä hieman kovempaa, laittaa enemmän sylkeä, käyttää kieltä rohkeammin mukana, kokeilla eri asennoista. 
Vaikka kyseessä on suihinotto, jossa tärkein väline peniksen lisäksi on suu, ei käsiä saa tässäkään unohtaa. Kalua siis kuuluu runkata samalla, kun penistä imetään ja nuollaan, eikä tätä sääntöä saa unohtaa ainakaan, jos haluaa miehen nauttivan siitä, mitä teet. Runkkaamisen lisäksi käsillä voi tehdä muutakin, kuten hyväillä kiveksiä. Suulle voi antaa voimien loppuessa lepohetken ja keskittyä vain runkkaamiseen, kunnes taas jaksaa tehdä kumpaakin yhtäaikaisesti. Käsien ja suun yhteispeli ja oikea rytmi löytyy kokeilemalla, eikä tähän taida mitään ehdotonta sääntöä olla. Mielestäni omassa tekemisessäni käsi runkkaa samaan suuntaan ja tahtiin, kuin suu ja pää tekee työtään. 

Itse olen, kuten sanoin, aika kokenut suihinottaja. En tiedä, miksi pidän Hessun kalun imemisestä niin paljon; ehkä siksi, että tiedän Hessun jumaloivan sitä. Ehkä siksi, että kiihotun itsekin "panokuntoon" todella nopeasti sitä tehdessä. 


Sen lisäksi, että kalun imeminen toimii erinomaisena alkulämmittelynä, on se välillä mun ja Hessun seksissä myös pääasia. Välillä ei jaksa panna, mutta orgasmi olis kiva. Useammin annan Hessulle käteenvedon, mutta välillä teen myös suuhoidon loppuun asti. Tässä hyvä asento on kaiken a ja o, koskaan ei nimittäin voi ennustaa tullaanko sitä tekemään seuraavat viisi minuuttia vai puoli tuntia. 
Välillä tykkään imeä kalua myös kesken meidän seksileikkien, kun olen itse äärimmäisen kiihottunut. Usein en tule tällöin edes ajatelleeksi, että kaluhan on omien nesteideni peitossa. Onneksi ne ei maistu pahalle! 




Meidän eksoottisin suihinottokokemus tapahtui autossa, kun Hessu ajoi ja mä istuin tylsistyneenä apukuskin paikalla. Hessu oli valmis kokeilemaan heti, kun idea tuli mieleeni. Housut vaan nilkkoihin ja hommiin. Tämä vaati hieman notkeutta (autosta riippuen), ja tässä muuten niskat väsyi ennätysnopeasti. Tilanne oli kuitenkin niin erikoinen ja yllättäen kiihottava, että halusin jatkaa niin pitkään kuin vaan jaksaisin. Ei mennyt mielestäni edes kauaa, korkeintaan kymmenen minuuttia, kun Hessun suusta alkoi kuulua tuttua ääntelyä ja mä tunsin tutummastakin tutumman maun suussani. Nielaisin lämpimän lastin nopeasti ja nousin ylös omalle paikalleni, veri oli alkanut jo pakkaantua päähän. Samalla hetkellä kun nousin ylös, vastaantuleva auto sattui olemaan näköetäisyydellä. Saipahan kuljettaja kivoja mielikuvia, jos vaan näki mun asennonvaihdon ;)

-Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti