keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Seksilelut

Ihan seurustelumme alkuajoista lähtien on ollut selvää, että me hankitaan seksileluja arkeamme piristämään. Mukaan on mahtunut niin huti- kuin huippuhankintojakin, ja aina tarpeen mukaan valikoimaamme tullaan päivittämään. 

Seksilelujen pitäisi olla pakollinen hankinta jokaisen aikuisen makuuhuoneeseen, sillä ne antavat mukavaa vaihtelua seksielämään, niin yhteiseen kuin itsenäiseenkin käyttöön. 

Me ollaan tilattu tavaroita netistä ja ostettu erinäisistä liikkeistä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Netistä tilaamisessa on se hyvä puoli, että ei tarvitse kohdata myyjää tai muita asiakkaita, jos se puoli jännittää. Eka kerralla muakin jännitti. Netistä tilaamisessa on kuitenkin suurena miinuksena se, ettei voi nähdä tai tunnustella ostamaansa tuotetta. Juu, voihan sen aina palauttaa jos esim. materiaali tai koko ei miellytäkään, mutta itse olen hieman liian kärsimätön sellaiseen. Mä tykkään käydä ostamassa paikan päältä, jos siihen vain on mahdollisuus. Muutaman hyväksi havaitun ja kantapään kautta opitun neuvon voisin jakaa täällä:

1. Halvin ei todellakaan ole aina paras. 

2. Myöskään kallein ei ole aina paras. Älä usko myyjää, joka vaatii sinua ostamaan kalleimman dildon polvillaan rukoillen, kun vieressä on puolet halvempi ilman mitään näkyvää eroa; hinta voi määräytyä esimerkiksi materiaalin tai erikoisemman muotoilun mukaan. 
3. Jos kokeilet erotiikkaliikkeen pukukopissa korsettia ja joku koputtaa oveen, tee mitä tahansa muuta kuin jäädy paikoillesi ja anna vieraan miehen tulla sisään tarkoituksenaan mennä viereiseen koppiin tyttöystävänsä luokse (kyllä minäkin mietin, mitähän siellä viereisessä pukukopissa sen jälkeen tapahtui...)
4. Älä usko muiden käyttökokemuksia. "Saan orgasmin joka kerta, ihan uskomattoman kova vibra" ei välttämättä tarkoita sitä, että sinä saisit ko. tuotteella edes yhtä orgasmia. Jokainen on erilainen. 


Satun lelut
Ylläolevassa kuvassa on siis mun tämänhetkiset tavarat. Geishakuulat, dildo vibralla, delfiini-klitoriksenkiihoitin, pari pientä sormikiihotinta (mun makuun näissä on hieman liian hennot vibrat) ja musta supertehokas kiihotin, tarkoitettu varmaan lähinnä klitorikselle, mutta toimii myös pilluun. 

Hessun lelut
Nämä ovat pääasiassa Hessun tuotteita. Kuvassa siis kolme erikokoista anustappia, BadBoy vibralla ja penisrenkaita. 


yhteiset lelut
Yhteisessä käytössä kolmea eri liukuvoidetta (vesi- ja silikonipohjaiset ja peppuleikkeihin ihan oma), Dobbel FunFactory (violetti hirviö), strap on -kyrpä vibralla (+kaukosäädin) ja kaksi erilaista anaalisuihkua. 


asusteet osa 1
Asusteita meillä on mun mielestä liian vähän, toisaalta eipä niitä arjen keskellä tule liian usein käytettyä. Käsiraudat punaisella karvapeitteellä, peitteen saa kätevästi pois. Nämä ovat ihan halppiskamaa ja toimivat myös ilman avaimia. Parit stringit joita ei ole suunniteltu käytettäväksi muualla kuin sängyssä. Pitsinen catsuit, jossa tietenkin munanmentävät aukot alhaalla.


asusteet osa 2
Korsetti ja muutamat stay up-sukat. Keskellä rinnat peittävä verkkoasu, johon myös yhdistetään stay up-sukat. 

Jos on kysyttävää meidän tuotteista, mielellään vastataan kysymyksiin ja voidaan tehdä tuotteista vielä tarkempaa esittelyä.


- Satu & Hessu

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitos kirjoituksesta. Olisin kysyny tosta delfiini-sormikiihottimesta että onko siinä tarpeeksi tehokas vibra ja mistä olet sen hankkinut. Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Se on ostettu AnnSummersilta, mutta en ole nähnyt heillä enää myynnissä juuri samaa tuotetta. Harmi, sillä tuossa on todella tehokas vibra!
      -Satu

      Poista