lauantai 5. lokakuuta 2013

Rakastellen

Parisuhdeseksi on mahtavaa! Toisena päivänä mua pannaan niin lujaa ja määrätietoisesti, etten voi muuta kuin "alistua kohtalooni" ja toivoa, että pystyn seuraavana päivänä kävelemään edes lähes normaalisti. Välillä taas seksi on rakastelua isolla alkukirjaimella; siinä hetkessä ei ole muuta, kuin meidän kahden keskinäinen rakkaus ja intohimo toista kohtaan. 

-------------



Me vietimme eilen romanttista perjantai-iltaa kynttilöiden kera. Olimme molemmat todella väsyneitä, mutta onnellisia raskaan viikon päättymisestä. Niin väsyneitä, että päätimme lähteä nukkumaan tavoistamme poiketen jo melko aikaisin.

Meillä on leveä sänky, mutta halusin käpertyä Hessun lämpimään kainaloon. Painoin pääni hänen lämpimälle rintakehälleen. Hessun toinen käsi oli hänen päänsä alla, jolloin minä pääsin sormillani koskettelemaan hänen hauistaan. Pyörittelin sormeani Hessun rintakarvoissa ja kiedoin jalat tiukasti hänen jalkojensa ympärille. Halasin yhä lujempaa, sivelin hänen pehmeää ja lämmintä ihoa, puristelin hänen kylkiä ja käsivartta, suutelin hänen rintakehää ja partaista leukaa. Pikku hiljaa mun käsi laskeutui yhä alemmas, ja päädyin sivelemään hänen kiveksiä. Tunsin, miten Hessun kalu lepäsi kovana hänen vatsaansa vasten. Kevyesti kosketin sitä ja annoin käteni levätä sen päällä hetken, ennen kuin hitaasti aloitin varovaisen runkkauksen. Hessu huokaili. Hänen lantionsa kohoili ja laski vetojeni tahtiin.



Nousin ylös ja riisuuduin. Suutelin Hessua samalla, kun siirryin hänen päälleen. Olin jo aivan märkä! Painoin lantioni Hessun lantiota vasten, kalu liukui nätisti sisääni. Liikuttelin lantiotani ees taas ja puolelta toiselle. Hessu huohotti ja mä huohotin. Painoin ylävartaloni kiinni hänen kroppaansa, Hessu puristeli persettäni. Suutelimme ja katsoimme toisiamme silmiin. Pimeä huone antoi tilanteeseen juuri oikeanlaista kipinää.  




Hessu käänsi mut ympäri ja painoi kroppansa omaani vasten. Hän aloitti tahdikkaan liikehdinnän mun huokailun säestämänä. Suutelin Hessun kaulaa ja olkapäätä, puristin hänen käsivarsiaan ja painoin käteni hänen selkänsä ympärille. Hessun vartalo alkoi kouristella ja mä painoin häntä yhä kovemmin itseäni vasten. 




----------------

Kuten sanoin, kovan panemisen vastapainoksi on todella mukavaa välillä rakastella hellästi, mutta intohimoisesti. Se on osittain myös kuin rentoutumista; yhdessäoloa, toisesta ja toisen kanssa nauttimista. Tiedän, että useat seksuaalisesti erityisen aktiiviset pariskunnat (jollaiseksi tietyllä tapaa lasken myös meidät) pitävät rakastelua "nössöjen hommana". Monien mielestä rakkaudenosoitukset ja hellyys eivät kuulu makuuhuoneeseen, vaan ne hoidetaan arjen keskellä. Meidän suhteessa ne kuuluvat isona osana myös makkariin, ja mä itse ainakin kaipaan rakastelua säännöllisesti; en mä ole aina härskillä päällä, kun seksiä tekee mieli. Varmasti tämäkin on tosi yksilöllistä ja uskon kyllä, että joillekin seksi on juurikin sitä, että ollaan kiimaisia ja härskejä, puhutaan rumia ja alistetaan, pukeudutaan eroottisesti tai mitä nyt ikinä kukin sängyssä tekeekään. Ihan yhtä normaalia on myös se, että välillä rakastellaan. 


Jotta ei jäisi liian romanttinen ja imelä kuva, kerrottakoon, että tänään meillä EI rakasteltu, vaan tehtiin jotain ihan muuta. Siitä lisää joskus toiste (; 


- Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti