perjantai 18. lokakuuta 2013

Kuinka usein seksiä?

Laitoimme blogin sivupalkkiin kyselyn lukijoiden seksin harrastamisen määrään liittyen. Kuinka usein harrastat seksiä? Kyselyyn voi osallistua niin sinkut kuin parisuhteessa olevatkin, itse ajattelisin tässä seksillä tarkoitettavan nimenomaan kahden henkilön välillä tapahtuvaa toimintaa. 

Omasta mielestäni laatu yleisesti ottaen korvaa määrän. Siksi onkin hieman nurinkurista, että jos on ollut erityisen hyvää seksiä, tekee uusintakierrosta mieli jo todella pian. Olenkin jostain seksiaiheisesta kirjastani lukenut, että mitä useammin harrastaa seksiä, sitä useammin sitä myös tekee mieli. Jos rutiinina on panna kerran viikossa eikä ole aikomustakaan nostaa määrää, tuskin edes tekee mieli useammin. Jos siis olet tyytymätön seksikertojesi määrään, tiedät mitä tehdä! 

Mun ja Hessun seksimäärät vaihtelee todella paljon. Joinain viikkoina seksiä voi olla joka päivä, joinain viikkoina vain yhtenä päivänä. Jos jonakin viikkona seksiä on esimerkiksi vain kerran, se kerta on usein hieman tavallista erikoisempi. Joko harrastamme seksiä pitkin päivää säästäen orgasmit iltaan tai näemme vaivaa esimerkiksi tunnelman luomiseen tavallista enemmän. 


Meidän seksikertojen määrään vaikuttaa ihan tavalliset asiat, kuten työkiireet, mielialat ja hormonaaliset jutut. 

Tällä hetkellä meillä on todella aktiivinen vaihe seksuaalisesti. Seksiä on paljon ja se on laadukasta. Olemme viime aikoina tehneet myös paljon ei ihan joka viikko toteutettavia asioita, kuten peppuseksiä. Myös nämä piristävät seksielämää hurjasti ja innostavat kokeilemaan uusia ja harvinaisempia juttuja uudelleen sekä harrastamaan "tavallista" seksiä jo mahdollisimman pian! 




Kyselyyn vastaamisen lisäksi me toivoisimme, että lukijat laittaisivat meille sähköpostia tai kommentteja. Haluaisimme kuulla kommentteja (tai kysymyksiä) postauksiimme liittyen. Lisäksi olisi kiva kuulla, minkälaisia kirjoituksia tai mistä aiheista tai haluaisitte lukea.  Kommentoida voi myös anonyymisti. 

-Satu 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti