keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Itsehillintä petti

Kerran innostuttiin sekstailemaan, kun oltiin ehkäisyn suhteen heikoilla jäillä. Satu mainitsikin siitä viimeisimmässä postauksessaan ja halusin muistella sitä hieman lisää.

Satun e-pillereiden resepti oli päässyt vanhenemaan ja hän sai ajan gynelle harmillisen ajan päähän. Vähän aikaa mentiin siis rapistellessa ja säätäessä. En pidä kortsuista yhtään, eikä pidä Satukaan. Minuutin tuntuu ihan hyvältä, mutta sitten alkaa molempia hangata ja täytyy läträtä liukuvoiteen kanssa. Ehkä olisi olemassa meille sopivampiakin kortsuja, mutta onneksi ei ole tarvinut ryhtyä etsimällä etsimään. En vaihtaisi luomua mihinkään!


Mutta kondomeihin oli silti tyytyminen muutama viikko. Seksiä harrastettiin, mutta ehkä vähemmän kuin yleensä.


Yksi viikonloppu-ilta katsottiin sylikkäin elokuvaa saunavuoron jälkeen. Satu piteli sukukalleuksiani kädessään boksereissani, mikä ei ole niin tavatonta meillä. Jossain vaiheessa huomasin, että Satua ei elokuva tainnut enää kiinnostaa, kun käsi alushousuissani kävi yhä aktiivisemmaksi. Kohta siellä olikin ahdasta, kun Satu puristi, hiveli ja härnäsi kovaksi paisunutta kulliani. Annoin Satun jatkaa rauhassa leikkiään ja katselin äärimmäisen rentoutuneena elokuvaa.


Sitten molempien huomio kiinnittyi TV:seen ja yllättäviin juonenkäänteisiin. Unohdamme molemmat hetkeksi itsemme sohvalla ja stondikseni kuukahtaa veteläksi. "No eihän tämmöinen vetele," Satu havahtui ja bokserit saivat lähteä. Maaten sohvalla kyljellään, Satu lepuutti päätään vatsallani ja ryhtyi taas härnäämään kyrpääni. Mihinkään meillä ei ollut kiire, minä katselin elokuvaa puolella silmällä ja Satulla oli kiinnostavampaa tekemistä.


Hän näykki ja siveli kivespussejani, hieroi ja nuoli penikseni vartta, sekä suuteli ja imi terskaani. Tämä kaikki oli niin nautinnollista ja kutkuttavaa siksi, että Satu teki kaiken hyvin hitaasti ja perusteellisesti. Olin puoliksi selinmakuulla, enkä nähnyt Satun pään yli, mitä hän seuraavaksi tekee. Taivaallista...


Yritin vielä jotenkin kiinnittää huomiota elokuvan tapahtumiin, mutta hitaalla suihinotollaan Satu alkoi saada yliotetta. Mieleen ei kohta mahtunut muuta, kuin että miten ihanasti Satun kieli hyväili terskani reunoja. Sain melkein kylmiä väreitä, kun hänen huulensa liukuivat renkaana kullini vartta pitkin. Kävin jo todella kuumana ja ehdin tajuta tulevani tätä menoa pian. Satu tunsi yhä vain kovettuvasta kalustani saman ja päätti toisin.


Yöpaita vain heilahti, kun hän nousi nopeasti pystyyn ja veti stringit jaloistaan. Ja yhtä nopeasti hän tuli hajareisin päälleni sohvalle ja tarttui kovana sojottavasta kalustani. "Kulta mulla on ihan pakko saada istua siihen, jos ihan pikku hetki vaan, ihan nopeesti", hän aneli.  Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän ehdotti meidän menevän riskillä ja keskeytetyllä yhdynnällä. En ollut aikaisemmin suostunut, mutta nyt olin mennä sekaisin kiimasta ja hormonit vaimentivat ajatukset varovaisuudesta. Annoin luvan, mutta sillä ehdolla, että tämä olisi vain hyvin pikainen ja pintapuolinen hetki. Satu asetteli lantionsa omani ylle ja varmoin ottein hän ohjasi kuuman kyrpäni kuumille huulilleen. Hän oli aivan märkä ja hetkessä olin sisällä hänessä pohjaa myöten.


Se oli eläimellistä. Niin uskomattoman kiihottavaa, ikään kuin väärin, mutta niin nautinnollista ja oman rakkaan kanssa. Satu ratsasti minulla villimmin kuin koskaan aijemmin. Riisuin häneltä hänen yöpaitansa ja painauduin häneen kiinni. Suutelin hänen saunan jäljiltä pehmeää ja puhdasta ihoaan ja käteni yrittivät yhtäaikaa puristella hänen rintojaan ja pakaroitaan ja samalla sivellä kaikkea siltä väliltä. En enää halunnut hänen nousevan kaluni päältä. Kunnes...


Olin taas aivan viittä vaille tulossa. Pyysin Satua nousemaan päältäni, jotta voisimme mennä makuuhuoneen puolelle. Häntä ei tarvinnut kahdesti pyytää ja melkein juoksujalkaa hän säntäsi sängyllemme ja heittäytyi selälleen reidet apposen auki minua odottaen. Lumoava näky. Menin sängyn viereen kontalleni ja raahasin hänet lantiosta kiinnipitäen sängyn reunalle. Upotin naamani hänen jalkojensa väliin. Vähät hienovaraisuudesta, ahmin Satua minkä pystyin! Nuolin, imin ja suutelin hänen märkää pilluaan, unohtamatta tietenkään sievää anusta. Satu kiemurteli selällään ja pyysi minua jo tulemaan sisälleen. Nautin kuitenkin Satun nuolemisesta todella paljon ja sain samalla annettua hetken armoaikaa ylikierroksilla käyvälle kullilleni.


Pian oli kuitenkin päästävä takaisin tuon naaraan sisään. Satu siirtyi keskemmäksi sänkyä ja minä tunkeuduin melkein suoraan lennosta häneen. Edelleen tunnelmaa sähköisti tieto siitä, että tämä oli jotenkin väärin, että meidän ei pitäisi tehdä tätä näin. Mutta kun parin viikon kortsupaaston jälkeen tunsimme jälleen ihon ihoa vasten, tunsimme sukuelimemme täysin, niiden lämmön ja eritteidemme liukkauden, kaiken. Panin Satua kuin huomista ei olisi. Upotin kivikovaa kaluani häneen kerta toisensa jälkeen ja Satun kasvot vääristyivät nautinnosta. Jos naapurit nukkuivat hetkeä aikaisemmin, herkkäunisimmat eivät ainakaan enää.


Tiesin tasan tarkkaan, että tätä herkkua ei kestäisi kauan. Siispä panin sitäkin raivokkaammin. Sisään tuleminen ei ollut vaihtoehto, niinpä odotin rauhassa oikeaa hetkeä. Kiveksiä kihelmöi, se tuntui aivan selkäpiissä asti. Saavutin ja ylitin kynnyksen, mutta huipulle pääseminen tuntui kestävän yllättävän kauan. Lopulta se tuli räjähtäen. Kehoani kouristi ensimmäisen kerran, kun olin vielä Satun sisässä. Vedin kyrpäni ulos hänestä enkä hetkeäkään liian aikaisin. Ehdin hädin tuskin tarttua kaluuni, kun se jo sylki ensimmäisen laakin Satun vatsalle. Runkkasin itseäni ja orgasmin aallot kouristivat minua voimakkaasti. Spermaa lensi lyhyinä ruiskeina Satun vatsalle ja osa rinnoillekin. Sitä valui minusta vielä, kun tunsin orgasmin laantuneen ja kaluni hitaasti veltostui.


Hetken aikaa makasin tyrmässä Satun vieressä, kunnes tarjouduin hoitamaan hänet loppuun käsin. Satu pudisti päätään hymyillen ja sanoi olevansa erittäin tyytyväinen näin.


Mietimme lyhyesti sitä mahdollisuutta, että mitähän jos kävi vahinko. Emme kuitenkaan katuneet mitään, vaan olimme juuri harrastaneet todella mieleenpainuvaa ja räjähtävää seksiä. Tästä ei onneksi seurannut mitään odottamatonta ja pian e-pillerit palasivat Satun arkeen. Helppo sanoa nyt, että ettemme ottaisi vastaavassa tilanteessa enää moista riskiä, mutta mene ja tiedä ;)


-Hessu

1 kommentti:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta ja kuumottavasta blogista!! Miehenä pitää kommentoida että keskeytetty on todella epävarma tapa. Kuten kirjoittajakin ilmaisee. Itsellä liukastetta tulee runsaasti ennen siemensyöksyä.

    VastaaPoista